Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Yozgat Belediyesi Bozok Spor Yeni Orduspor


Yozgat Belediyesi Bozok Spor Yeni Orduspor

Yozgat Belediyesi Bozok Spor Yeni Orduspor

Yozgat Belediyesi Bozok Spor ve Yeni Orduspor kulüplerinin Futbol Federasyonu'nun barışma çağrısından sonra, Diyarbakır'da bir araya gelerek, mart ayında dostluk maçı yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Yozgat Belediyesi Bozok Spor Kulübü Başkanı Fahri Aygün, futbolun birleştirici özelliğinin her zaman öne çıktığını vurguladı. Aygün, "Deprem felaketinin ülkeyi derinden sarstığı günlerde, sporun yaraları sarmaktaki gücüne bir kez daha şahit olduk. Bu bağlamda, Yeni Orduspor ile oynayacağımız dostluk maçı, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirecektir" diye konuştu.

Yeni Orduspor Kulübü Başkanı İsmet Temel de, sporun sadece bir oyun değil, aynı zamanda bir barış ve kardeşlik elçisi olduğunu belirtti. Temel, "Bu dostluk maçının, iki kulüp arasındaki rekabeti aşan bir mesaj vermesini diliyoruz. Bu maç, bölgemizde barış ve hoşgörünün hakim olmasına katkı sağlayacaktır" dedi.

Dostluk Maçı Detayları

Yozgat Belediyesi Bozok Spor ve Yeni Orduspor kulüpleri arasındaki dostluk maçı, 8 Mart 2023 tarihinde Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak.

Maçın geliri, depremzedelere bağışlanacak.

Futbol Federasyonu, iki kulüp arasında gerçekleşecek dostluk maçının, bölgenin barış ve kardeşliğine katkı sağlayacak anlamlı bir adım olduğunu vurguladı.


Comments